Hij is uit!

Ik ben een beetje laat, want vandaag is het al 25 augustus, maar op 21 augustus is mijn boek uitgekomen!
Gisteren kwam er een journalist van het Noordhollandsdagblad langs en volgende week heb ik nog een interview, het lijkt wel helemaal echt.
Ook kijk ik erg uit naar vier september, als ik het eerste gedrukte exemplaar ga overhandigen aan de verpleegkundige van de IC in Alkmaar. Dan is het voor mijn gevoel echt helemaal af!

Ondertussen heb ik wat reacties binnen gekregen van mensen die het boek gelezen hebben. Eigenlijk zijn ze best heel positief en op de een of andere manier had ik dat niet zo verwacht? Klinkt misschien raar, maar zo voelt het een beetje. Ik had ook contact met iemand die mij vertelde dat ze het boek niet gaat kopen. Ze heeft zelf op de IC gelegen en na het lezen van het stukje hier op Boekscout en in de mail merkte ze dat het voor haar gewoon te veel negatieve herinneringen triggerde. Ik was onder de indruk van haar verhaal en gaf haar helemaal gelijk uiteraard. Ik zou niet willen dat iemand na het lezen van mijn boek psychologische hulp moet gaan opstarten.

Over het algemeen hoop ik dat mensen het lezen omdat ze willen weten wat een impact een delier kan hebben, niet alleen tijdens de opname, maar ook daarna! Je hoort er eigenlijk bijna nooit iets over.

Voor diegenen die al besteld hebben, maar nog wachten op het boek, heel veel leesplezier!

Mocht je toch eerst nog iets willen horen over het boek? Ik heb een boekpresentatie gemaakt die te bekijken is op de Facebookpagina van Nachtmerrie op de IC. Klik op te kijken HIER

Misschien ten overvloede: Het boek is te bestellen via de webwinkel van boekscout, zie hiervoor een link aan de zijkant van het blog. Maar hij staat ook op bol.com!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Hij is uit!

Overhandiging eerste gedrukte exemplaar aan IC-verpleegkundige

Hij is uit!

Een kleine teaser van het eerste boek

Ja hoor, hier is hij dan ... De cover!

Hij is er bijna en het oordeel van de uitgeverij