Hij is er bijna en het oordeel van de uitgeverij

Het is bijna augustus, de maand dat het boek 'Nachtmerrie op de IC, hoe ik door het coronavirus in een waanwereld belandde' uitkomt.
Op dit moment ben ik bezig met de laatste loodjes. Je kent het misschien wel, nog een paar keer van voor naar achteren lezen om er zeker van te zijn dat het zo goed als mogelijk klopt. Iedere keer vind je toch weer wat!
Een paar dagen terug heb ik van de uitgeverij de gemaakte cover te zien gekregen. Hij is mooi!!!
Het heeft een rustige, duidelijke, sjieke uitstraling, precies waar ik van hou. Jullie vinden het vast niet erg dat ik hem nog heel even geheim houd toch?

Een paar blogs geleden heb ik een paar meningen gedeeld van wat proeflezers, maar wat ik ook graag nog wilde delen was de beoordeling die de uitgeverij had over het boek.
Het waren lovende woorden, ik was er helemaal een beetje door ontdaan. Op een positieve manier natuurlijk!


'Dat het coronavirus op uitzonderlijke wijze het leven van iedereen beïnvloedt, staat vast. Maar waar het voor velen een effect heeft op de manier waarop ze anderen begroeten, of boodschappen doen, werd jij daadwerkelijk getroffen door het virus. In jouw boek neem je de lezer mee in jouw ervaring met het virus, en hoe! Het getuigt van jouw schrijftalent hoe je de perfecte balans weet te vinden tussen jouw ervaring, gedachten en het omschrijven van je omgeving en het proces dat je fysiek doormaakt. Zo weet je heel toegankelijk en open een compleet mogelijk beeld te scheppen en een situatie die voor velen abstract blijft, concreet te maken. Door bovendien te wisselen tussen twee perspectieven en schrijfstijlen, weet jij feilloos de vervreemding en absurditeit te vangen van de vervaging tussen waan en realiteit, zoals jij die ervaren hebt. Het houdt je manuscript dynamisch en geeft het geheel iets koortsachtigs, wat voor een sterke samenhang met de inhoud zorgt. Een knap, persoonlijk werk dat veel vragen voor de lezer zal beantwoorden.'

Ik kan niet wachten om het eindresultaat met jullie te delen. Ik plan ook om een online presentatie van het boek te gaan geven, maar ook daar volgt meer over!

Tot snel :-)


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Heel mooi! Ik ben benieuwd naar je boek.
Linda, op 30-07-20
Dank Linda! Ik weet natuurlijk wat erin staat en ik heb het al minimaal tien keer gelezen ivm spelling enzo, maar om het straks echt in mijn handen te hebben, dat lijkt mij weer een heel andere ervaring!

Hij is er bijna en het oordeel van de uitgeverij

Overhandiging eerste gedrukte exemplaar aan IC-verpleegkundige

Hij is uit!

Een kleine teaser van het eerste boek

Ja hoor, hier is hij dan ... De cover!

Hij is er bijna en het oordeel van de uitgeverij